Köpvillkor

För att du ska känna dig trygg i att handla hos oss!

HHC VAPE BUTIKEN: All information på hemsidan är enbart avsedd för informativa ändamål och uppmanar inte användning av cannabinoider som läkemedel eller kosttillskott.

 • HHCO, THCP, H4CB och CBD produkter är fullt lagliga att köpa, sälja och inneha i Sverige.
 • Vi uppmanar inte till konsumtion och rådgör inte heller våra kunder att använda produkterna på något vis. 
 • HHC Vape Butiken friskriver sig från ansvar för vad kunder gör med produkterna. Produkterna är inte avsedda för direkt konsumtion eller rökning.
 • Produkterna är inte avsedda för användning av ungdomar, icke-rökare, gravida eller ammande kvinnor.
 • Produkterna kan vara oförenliga med vissa mediciner. Kunder rekommenderas att konsultera en läkare innan användning.
 • Produkterna kan ha många användningsområden men bör endast användas som souvenirer och prydnadsföremål.
 • Produkterna är inte avsedda för medicinska eller terapeutiska ändamål. De ska inte användas för att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom eller hälsotillstånd.
 • Produkterna är inte läkemedel och ska inte ersätta medicinsk behandling eller rådgivning från en professionell läkare eller annan vårdgivare.
 • Produkterna endast avsedda för personligt bruk och bör inte användas av eller delas med andra.
 • Produkterna ska förvaras på ett säkert ställe och utom räckhåll för barn och husdjur.
 • Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter för kunder som är säkra och avsedda för souvenirer och prydnadsändamåL.

Vi har en tydlig åldersgräns på 18 år för att kunna köpa våra produkter och vi följer detta krav strikt.

Vi accepterar endast Swish som betalningsmetod. Detta beror på att vi vill erbjuda våra kunder en enkel och trygg köpupplevelse. 

 1. Trygghet: Swish är en välkänd och pålitlig betalningslösning. Du kan vara säker på att dina transaktioner är säkra och skyddade.

 2. Bekvämlighet: Swish gör det enkelt att slutföra dina köp med bara några klick. Det sparar tid och minskar krångel.

 3. Snabbhet: Med Swish kan du genomföra dina betalningar på nolltid. Det är perfekt för dig som vill ha en smidig shoppingupplevelse.

Vi förstår att du kan ha förväntningar på att kunna returnera produkter om de inte uppfyller dina förväntningar. Dock är det viktigt att notera att våra produkter ofta betraktas som förbrukningsvaror. Vi kan endast acceptera returer på oöppnade och oanvända produkter.

Om du däremot har mottagit en defekt eller skadad produkt, ber vi dig att kontakta oss omedelbart efter att du har mottagit din beställning. Vi är här för att hjälpa dig och lösa problemet på bästa sätt. Din tillfredsställelse är vår prioritet.

Vi erbjuder snabba leveranser, vanligtvis inom 48h. Det kan bli någon extra dag beroende på vart i Sverige du bor. 

Vi erbjuder fraktfria köp på alla beställningar över 500kr

Vi behandlar reklamationer och returer så snabbt som möjligt. Kontakta vår kundservice för mer information om processen.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att göra din shoppingupplevelse så diskret som möjligt. Därför följer våra leveranser en diskret leveranspolicy. Vi garanterar att ditt paket inte kommer avslöja innehållet. Förpackningen är neutral och bär inga märkbara kännetecken som kopplar den till produkterna inuti. Din hemlighet är trygg hos oss.

När du beställer från oss har du en viss tidsram för att hämta ut ditt paket. Vanligtvis är uthämtningstiden 7 dagar för PostNord-ombud och 14 dagar för andra ombud. Om du har valt hemleverans, brukar det finnas möjlighet till två leveransförsök. 

För att täcka de administrativa kostnaderna för att hantera ej upphämtade paket, finns det en administrativ avgift på 100 SEK om du inte kontaktar oss inom 7 dagar efter att paketet har returnerats.

För att göra en beställning på vår webbplats, följ dessa steg:

 1. Välj de produkter du vill köpa och lägg dem i din kundvagn.
 2. Gå till kassan och fyll i dina uppgifter.
 3. Betala med Swish och slutför din beställning.

Vi erbjuder säker och pålitlig leverans via PostNord. Du kan också välja att hämta din beställning på ett postombud.

Du kan spåra din beställning via PostNord appen eller via deras hemsida.

Leveranstiden varierar beroende på din plats, vi levererar inom 48h. Beroende på vart i Sverige du bor kan det ta en extra dag.

För närvarande fokuserar vi på leveranser inom Sverige och har inga internationella leveransalternativ.

Du kan beställa online och hämta upp din beställning hos någon av våra återförsäljare. 

Ja, vi har ett belöningsprogram för lojala kunder där du kan tjäna bonusar och förmåner genom att handla hos oss regelbundet.

Vi arbetar endast med pålitliga tillverkare och leverantörer och genomför noga kontroller och tester för att säkerställa att våra produkter uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Vi behandlar reklamationer och returer så snabbt som möjligt. Kontakta vår kundservice för mer information om processen.

Vi erbjuder rabatter för större beställningar. Kontakta vår kundservice för mer information om volymrabatter.

1. Insamling och Användning

Vi samlar endast in de personuppgifter som är nödvändiga för att behandla din beställning och förbättra din köpupplevelse. Dessa uppgifter kan inkludera namn, kontaktinformation och leveransadress. Vi använder dem enbart för att behandla dina beställningar och informera dig om din orderstatus.

2. Delning Med Tredje Parter

Vi delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter för marknadsföringsändamål. Dina uppgifter kan delas med betrodda samarbetspartners och tjänsteleverantörer, endast i den utsträckning som krävs för att utföra din beställning och leverans.

3. Säkerhet och Kryptering

Vi använder branschstandarder för att säkra dina uppgifter och transaktioner. Vår webbplats är krypterad med den senaste teknologin för att skydda din information från obehörig åtkomst.

4. Åtkomst och Rättigheter

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om du vill korrigera, uppdatera eller ta bort dina uppgifter, kontakta vår kundtjänst, och vi kommer att hjälpa dig.

5. Informationspolicy och Medgivande

Genom att använda vår webbplats och göra en beställning samtycker du till vår informationspolicy och hantering av dina personuppgifter som beskrivs här.

Vi har en butik i Göteborg och Borås.

Vi arbetar endast med pålitliga tillverkare och leverantörer och genomför noga kontroller och tester för att säkerställa att våra produkter uppfyller höga kvalitetsstandarder.

När du handlar hos oss så garanterar vi att du får hem din leverans annars gör vi en återbetalning. 

Behöver du fortfarande hjälp?

Shopping Cart
Scroll to Top